Ae Jin Huys, Proef Korea - Over Eten #77

Ae Jin Huys, Proef Korea - Over Eten #77
Apple Podcasts podcast player badge
Spotify podcast player badge
Google Podcasts podcast player badge

Ae Jin Huys kwam als 5-jarige naar Belgie vanuit Korea en groeide op zoals elk Vlaams kind. Onbezorgd, vol plezier en genoot frietjes, stoofvlees en mayonaise. Ze genoot met volle teugen van haar jonge leven en was niet van plan om terug te keren naar Korea om haar roots te ontdekken. Een toevallige ontmoeting met een Koreaans koppel op de unief zorgde er echter voor dat ze zich culinair thuis voelde, teruggekatapulteerd werd naar de smaken van haar vroege jeugd en dat werd de start van alles.

Ondertussen heeft ze met Mokja, wat zoveel betekent als "let's eat"; haar korean food concept, al heel wat streetfood festivals, pop-ups en workshops achter de rug, heeft ze interessante collaboraties gedaan, is ze auteur van twee kookboeken: Kimchi en Proef Korea, de drijvende kracht achter het Gentse food festival Sonmat en all in all mag je haar wel de ambassadrice van de Koreaanse keuken in ons land noemen!

Meer info over Ae Jin Huys vind je hier:

▸ https://www.mokja.be/

▸ https://www.instagram.com/aejinhuys/

▸ https://www.facebook.com/aejinhuys/

▸ https://www.youtube.com/channel/UCRZ6J8uQJQOzCHBByOpwnEA

▸ https://www.sonmat.be/

▸ https://www.lannoo.be/nl/proef-korea

Honger naar meer? Dat is mijn nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://overeten.substack.com

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave