Angelo Dorny - Over Eten #74

Angelo Dorny - Over Eten #74
Apple Podcasts podcast player badge
Spotify podcast player badge
Google Podcasts podcast player badge

Deze jonge kerel staat dan misschien wel in het woordenboek met zijn foto naast de definitie van de uitdrukking "Groene vingers", maar dat is niet zomaar gekomen. Van jongsaf aan werd Angelo Dorny begeleid door zijn pepe in de moestuin en dat leidde tot een levenslange liefde voor tuinen. Al jaren deelt hij zijn passie met anderen: eerst op blogs, dan op youtube, in magazines en ook in boekenvorm. Angelo is auteur van een tiental boeken over tuinieren EN een over kippen, zijn tweede passie.

Het is het moment om te beginnen nadenken over een moestuin en Angelo geeft in deze podcast een hoop waardevolle tips hoe je eraan kan beginnen, maar ook hoe je bijvoorbeeld kruiden en groenten ook in je gewone tuin kan verwerken: het hoeft niet altijd in een weggestoken moestuin te staan om op zijn plaats te zitten! Verder wordt er ook aandacht besteed aan mentale gezondheid, want zowel Angelo als mezelf hebben een burnout verwerkt in het verleden en we delen onze ervaringen.

Ik ben in ieder geval klaar om in de tuin te beginnen werken om deze zomer wat groente en fruit van eigen kweek te koken... en het kan best dat je die kriebels ook voelt na deze aflevering!

Meer info over Angelo Dorny vind je hier:

▸ https://angelodorny.be/

▸ https://www.instagram.com/angelo_dorny/

▸ https://www.facebook.com/angelodorny.be

▸ https://www.youtube.com/user/vergetengroentenbe

Honger naar meer? Dat is mijn nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://overeten.substack.com/

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave