Bakkerij DeCock - Over eten #8

Bakkerij DeCock - Over eten #8

Een warme bakker is moeilijk te vinden in vlaanderen. Stap per stap worden ze vervangen door winkels van industriele bakkerijen. Bakkerij De Cock gaat terug naar de bron en kweekt zijn eigen graan om brood te maken op natuurlijke wijze met zuurdesems. Een gesprek over graan kweken en daarvan zelf brood bakken. Zonder enige twijfel, een broodnodig gesprek! Ik kwam heel wat te weten... over eten!


Meer informatie over Bakkerij De Cock vind je hier:

▸ http://www.bakkerijdecock.be

▸ http://www.facebook.com/huisdecock

▸ http://www.instagram.com/bakkerij_decock

Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken. Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave

Podcasts zijn gratis te beluisteren en dat wil ik graag zo houden! Wil je me hierbij helpen, dan kun je Over eten steunen via tipeee:

▸ https://en.tipeee.com/overetenpodcast