Barbara Serulus - Over eten #38

Barbara Serulus - Over eten #38

Het is onmogelijk om Barbara Serulus in 1 categorie te omschrijven. Deze culinaire duizendpoot heeft een palmares om U tegen te zeggen. Ze is voornamelijk culinair journalist voor De Standaard Magazine en Knack Weekend, maar ook kookboekauteur. En magazine uitgever/redacteur. En podcaster. En festival organisator. En award winnende blogger. En master in food policy. En ook nog eens kok en slager.

Praten met Barbara is ook gewoon een plezier want de liefde die ze heeft voor alles wat met eten te maken heeft vertelt ze met een ongelofelijk enthousiasme. We hebben haar vele projecten even op een rijtje gezet, de toffe dingen die ze overal kon doen en hoe het ene naar het andere heeft geleid. Het is niet allemaal fun en games in ons gesprek, want er is ook ruimte voor reflectie hoe haar job als journalist een impact kan hebben op het beleid en hoe belangrijk een goed beleid is.

Van blog tot tummie magazine, van food festival organiseren tot podcast maken; Barbara heeft het allemaal op haar bord maar verslindt het met smaak.

Meer info over Barbara vind je hier:

▸ https://www.barbaraserulus.be/

▸ https://www.instagram.com/barbara.serulus

▸ https://www.instagram.com/tummie_magazine

▸ https://www.instagram.com/visdetective

Meer info over Boer Bas vind je hier:

▸ https://www.boerbas.nl/

Meer info over Slow Food Youth Network vind je hier:

▸ https://www.slowfoodyouthnetwork.nl/

Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave