Bonmush - Over Eten #80

Bonmush - Over Eten #80
Apple Podcasts podcast player badge
Spotify podcast player badge
Google Podcasts podcast player badge

Caroline Vercauteren nam het vleesbedrijf van haar schoonouders over en maakte er een producent van vegetarische spreads, worst en steaks op basis van Oesterzwam van. Redelijk drastische pivot, zeker na 4 generaties vleesproductie. En toch... Als je haar hoort, dan begrijp je dat de roots in de vleesindustrie ervoor zorgen dat BonMush zo'n succesvol product is. Caroline is een gepassioneerde madam die uitlegt waarom het nodig was om te evolueren, maar ze deed op zo'n manier dat de geschiedenis, kennis en kunde van alle voorgaande generaties gerespecteerd worden.

Ze begon haar carriere als apotheker, en dat zorgen voor draagt ze nog altijd bij. Zorg voor het product, zorg voor de wereld en zorg voor de legacy van het bedrijf. Een boeiend gesprek over een charcuteriebedrijf die nog steeds lekkere charcuterie maakt, maar gewoon van een andere grondstof.

Meer info over Bonmush vind je hier:

▸ https://www.bonmush.be

▸ https://www.instagram.com/bonmush/

▸ https://www.facebook.com/bonrill/

Honger naar meer? Dat is mijn nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://overeten.substack.com

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave