Donald Deschagt, The Seaweed chef - Over eten #6

Donald Deschagt, The Seaweed chef - Over eten #6

Zeewier kennen we omdat het op de golfbrekers groeit en rondom onze sushi zit. Soms kun je het ook vinden in een potje ramen noodles en meer en meer zie je wakame salades in supermarkten verschijnen. Donald Deschagt, chef van L'Homard en La Moule specialiseerde zich in koken met zeewier en verdiende zijn moniker Seaweedchef. Elk gerecht op zijn menu bevat zeewier, dus zijn we samen in het diepe gesprongen en liet ik me onderdompelen in de wereld van zeewier.

Meer informatie over Donald Deschagt vind je hier:

▸ http://www.lehomardetlamoule.be

▸ http://www.facebook.com/seaweedchef

▸ http://www.instagram.com/seaweedchef_

Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken. Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave

Podcasts zijn gratis te beluisteren en dat wil ik graag zo houden! Wil je me hierbij helpen, dan kun je Over eten steunen via tipeee:

▸ https://en.tipeee.com/overetenpodcast