Elixir D'Anvers - Over Eten #46

Elixir D'Anvers - Over Eten #46

Toen ik als kleine snotter bij mijn grootouders was met de ganse familie, stond er vaak een achthoekige fles met een gele vloeistof op tafel. Later zag ik die fles ook nog in Thuis voorbijkomen maar vergat ik het een beetje. Tot Tim Devriendt, bartender in de Gentse cocktailbar The Cobbler me vertelde hoe fantastisch Elixir D'Anvers eigenlijk was en dat ik er echt mee aan de slag moest. Het werd een herontdekkingstocht voor me op vlak van smaak, maar om nu eindelijk het verhaal van Elixir D'Anvers te weten, zat ik samen met gedelegeerd bestuurder Ivan Nolet de Brauwere die me de 158 jaar rijke geschiedenis vertelde van dit Antwerpse merk, wat Elixir nu zo'n bijzonder streekproduct maakt en hoe het gemaakt wordt. Tijd om een glasje in te schenken om tijdens deze podcast te genieten.

Meer info over Elixir D'Anvers vind je hier:

▸ https://www.elidirdanvers.be

▸ https://www.instagram.com/elixirdanvers

▸ https://www.facebook.com/elixirdanvers.be

▸ https://open.spotify.com/user/n7gqpjbrrryjwg6kxcrwico1v?si=93762ca040b74c39

Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave