Greenway, Paul Florizoone - Over Eten #65

Greenway, Paul Florizoone - Over Eten #65
Apple Podcasts podcast player badge
Spotify podcast player badge
Google Podcasts podcast player badge

1 november is World Vegan Day, het kleine zusje van World Vegetarian day. Op vlak van vegetarisme en veganisme was Greenway een pionier in Vlaanderen. In 1997, een eeuwigheid geleden op vlak van veggie food, ging het eerste restaurant in Gent en open en sinds dan is het verhaal van Greenway enkel maar gegroeid. Ondertussen levert Greenway hun vleesvervangers of -alternatieven aan andere (vegetarische) restaurants en supermarkten en zijn er meer mensen dan ooit die af en toe of helemaal vegetarisch eten. 

Paul Florizoone stond aan de wieg van Greenway en overzag elke verdere ontwikkeling, dus hij is ook de perfecte persoon om het verhaal van bijna 25 jaar Greenway te delen. Al die ervaring kwam trouwens in een boek terecht; No Meat. No Nonsense. Een eenvoudige gids om meer en lekker vegetarisch te koken. 

Meer info over Sara Vande Velde vind je hier:

▸ https://www.greenway.be

▸ https://www.facebook.com/greenwayfoods

▸https://www.instagram.com/greenway_foods/

Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave