Herwig Van Hove - Over Eten #61

Herwig Van Hove - Over Eten #61
Apple Podcasts podcast player badge
Spotify podcast player badge
Google Podcasts podcast player badge

Toen ik opgroeide in de jaren 90 was er elke zondag een kookprogramma op televisie. In een groot kwartier, omgerekend, 1000 seconden; kookte Herwig Van Hove een gerechtje en praatte Felice Damiano, het alter ego van Dre Steegmans, de boel aan elkaar. Het leek op een of andere manier een vreemde combinatie, maar het werkte. Voor mij was het ook de introductie naar de figuur Herwig Van Hove; een ietwat knorrige, maar goedbedoelende man met een stevig gevoel voor humor, een kennis om u tegen te zeggen en een no-nonsense attitude: controverses ging hij niet uit de weg en zijn mening bleef hij altijd verdedigen. 

Onlangs kwam van Herwig Van Hove met zijn nieuwste boek: Het Laatste Woord. Tijdens de lockdowns van de voorbije jaren schreef hij een autobiografisch kookboek waarin we enerzijds een blik krijgen op de man achter de naam, maar ook een inzicht in de recepten en vooral de kennis die deze man heeft over koken. Het is geen klassiek kookboek: lijstjes ingredienten ga je niet vinden en ook stap voor stap idiot-proof instructies staan er niet in... Het blijft dus een fascinerende man, maar is dit ook zijn Laatste Woord? Ik ging in gesprek met de man en leerde nog meer dan hij in zijn boek deelde. Een boeiend gesprek met een boeiende man die nog steeds geen blad voor zijn mond neemt.

Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave