Kobe Desmet. the Belgian Guy in Tequila - Over eten #5

Kobe Desmet. the Belgian Guy in Tequila - Over eten #5

Kobe Desmet verloor zijn hart aan Mexico en Mexicaanse agave destillaten. Hij woont en werkt er en kwam recent op bezoek in Belgie. In deze aflevering vertelt hij me wat een agave juist is, hij deelt vanalles over het verschil tussen tequila, mezcal, raicilla, sotol; en leert me waarom je goeie tequila sipt in plaats van shotjes doet. Een aflevering waarin je de Mexicaanse zon begint te voelen op je huid!

Meer informatie over Kobe vind je hier:

▸ http://www.tequilafortaleza.com

▸ http://www.facebook.com/kobe.desmet1

▸ http://www.instagram.com/belgianguyintequila

Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken. Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave

Podcasts zijn gratis te beluisteren en dat wil ik graag zo houden! Wil je me hierbij helpen, dan kun je Over eten steunen via tipeee:

▸ https://en.tipeee.com/overetenpodcast