Libelle Lekker, Karolien Van Dinter - Over Eten #58

Libelle Lekker, Karolien Van Dinter - Over Eten #58

Twee meisjes op het strand, ze lezen modebladen. Woorden van Raymond Van Het Groenewoud, maar hier in Oostende des te toepasselijker. Het is quasi onmogelijk om geen magazines te zien bij de vele zonnekloppers, maar het zijn niet altijd modebladen. Af en toe zit er ook een culinair magazine tussen, en dan is de kans heel groot dat het om Vlaanderens grootste culimagazine gaat: Libelle lekker.

Ik vroeg me af hoe zo'n magazine nu juist in elkaar gestoken wordt en nodigde daarom Karolien Van Dinter uit. Karolien is ondertussen 5 jaar hoofdredactrice van het blad, gebeten door magazines en kent de ins and outs van het maken op haar duim. In deze aflevering vertelt ze het ganse proces van brainstormsessie tot gedrukt magazine; een pad van zo'n 6 maanden lang; om dan -voor de zomeredities tenminste- op het strand te kunnen gelezen worden. 

Meer info over Libelle Lekker vind je hier:

▸ https://www.libelle-lekker.be/

▸ https://www.facebook.com/libellelekker

▸ https://www.instagram.com/libellelekker/

Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave