Luc Bellings - Over Eten #57

Luc Bellings - Over Eten #57

Luc Bellings eet zichzelf al enige jaren een weg van De Panne tot Het Zwin. De beste brasserieën die hij op zijn weg tegenkwam, heeft hij nu gebundeld in een boek, dus dat is een perfect excuus om hem voor een gesprek uit te nodigen. Maar deze topchef heeft meer dan enkel dit gedaan; als je zijn cv bekijkt dan zie je dat hij een mooi palmares bij elkaar gefietst heeft. Verschillende maal michelinsterren behaald met verschillende van zijn zaken, faillissement, tv programmas,... Heel wat verschillende watertjes doorzwommen dus. 

We praatten over de evolutie die de Vlaamse horeca de laatste twee decennia heeft doorlopen, de uitdagingen voor de toekomst van het vak, wat het betekent om sterren te winnen en te verliezen en hier en daar wordt het zelfs een true crime aflevering met intrige en diefstal. Een leuk gesprek met de chef die soms als "bullebak" wordt aanzien, toont Luc Bellings zich als een man van vele gedaantes.

Meer info over Luc Bellings vind je hier:

▸ https://www.lucbellings.be/

▸ https://www.facebook.com/lucbellings

Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave