Marlies Beckers - Over Eten #69

Marlies Beckers - Over Eten #69
Apple Podcasts podcast player badge
Spotify podcast player badge
Google Podcasts podcast player badge

Marlies Beckers is culinair journaliste voor onder andere de Gazet Van Antwerpen, Libelle en Trends Style Magazine; de weekendbijlage van De Tijd. 

Dat ze hierdoor een heel uiteenlopende schrijfstijl heeft spreekt voor zich, maar daardoor beleeft ze ook heel wat culinaire avonturen. Dit jaar is het 10 jaar dat ze als zelfstandige schrijft, maar ze wil haarzelf nog geen 10 jaar journalist noemen. Desalniettemin is het iemand die zeer geinteresseerd is in het wat, hoe en waarom van de dingen. Daarvoor deed ze een koksopleiding in Antwerpen, ze deed ook haar WSET opleiding in wijn en ze leert nog altijd bij door soms es gewoon aan chefs te vragen of ze mag meewerken in de keuken: zo heeft ze dit jaar nog samen met chef Kenny Burssens van inVINcible in Antwerpen pate staan maken. 

In deze aflevering spreken we onder andere over wat een journalist moet kunnen om een goede reviewer te zijn, hoe je moeilijke ervaringen best benadert als journalist, maar ook hoe zij de topgastronomie van het Hof Van Cleve, Eleven Madison Park en Noma beleefde. Een extra lange aflevering als afsluiter van 2022!

Meer info over Marlies Beckers vind je hier:

▸ https://bubblelab.be/

▸ https://www.instagram.com/marlies.beckers/?hl=nl

▸ https://open.spotify.com/show/0gwEMryqZ1aLkISDzOOqDe?si=2f21d9f496774860

Honger naar meer? Dat is mijn nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave