Michael Vrijmoed - Over Eten #73

Michael Vrijmoed - Over Eten #73
Apple Podcasts podcast player badge
Spotify podcast player badge
Google Podcasts podcast player badge

Michael Vrijmoed is vandaag met zijn restaurant Vrijmoed na 10 jaar een gevestigde waarde geworden in Arteveldestad Gent. Als klein ventje stond hij thuis taarten te bakken en was hij graag met zijn handen bezig, maar na de hotelschool werd dat een carriere om u tegen te zeggen in de horeca. Buitenlandse stages, begonnen in 'T Laurierblad van wijlen Guy Van Cauteren, een van Vlaanderen's eerste TV chefs. Na die passage begon hij in Hof Van Cleve van Peter Goossens en groeide hij door tot sous chef. Maar toch... het kriebelde om een eigen zaak te beginnen en dat werd dus Vrijmoed. De accolades en awards volgden snel, maar Michael blijft een chef met zijn voetjes op de grond en focus op de basis: lekker koken met goede producten, een goed team en als er iets extra op zijn pad komt, dan kijkt hij of het erbij te nemen is en daar hebben we het ook over in dit gesprek. 

Het opbouwen van een Vrijmoed menu, het belang van zijn team, uitdagingen als ondernemer aangaan en ook zijn ervaringen als TV chef voor Njam! Michael is tegenwoordig opnieuw te zien op de kijkbuis in het programma De Sterrenkaart; als je deze aflevering zou gemist hebben; Njam herhaalt regelmatig en je kan kijken wanneer je wil op youtube.

Meer info over Michael Vrijmoed vind je hier:

▸ https://www.vrijmoed.be/nl

▸ https://www.facebook.com/restaurantvrijmoed

▸ https://www.instagram.com/restaurant_vrijmoed

▸ https://njam.tv/programmas/de-sterrenkaart-2

Honger naar meer? Dat is mijn nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://overeten.substack.com/

Meer weten Over Eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave