Ottercider - Over Eten #70

Ottercider - Over Eten #70

Ottercider heeft, just for the record, niets te maken met deze knoddige dieren. Toon, de drijvende kracht achter Ottercider houdt wel van otters en er is iets voor te zeggen, maar Ottercider is vooral een eerlijk merk op basis van biologische hoogstamappelen. Ottercider is eigenlijk geen nieuw product; al een goede 6 jaar zijn Toon en zijn vrouw Laura bezig met Azwijn en de Antwerp Cider Compagnie, maar nu worden deze twee onder de nieuwe merknaam Ottercider gebundeld.

Gezien we toch het begin van het jaar zijn, een frisse start, was dit dan ook het uitgelezen moment om met Toon samen te zitten en te horen hoe hij eigenlijk een stap oversloeg in het begin van het bedrijf: om azijn te maken moet je eerst cider hebben, en toch was azijn het eerste product waar hij en zn vrouw mee afkwamen. Maar het echte begin is nog beter: Er was geen product en toch werden ze tot streekproduct van Zwijndrecht gekozen...

Toon vertelt vlot met leuke anekdotes het verhaal van A van appel to Z van aZijn. Alleen de O van Opendoener hadden we niet zo goed gevonden. 

Meer info over Ottercider vind je hier:

▸ https://www.ottercider.be/

▸ https://www.instagram.com/ottercider/

Honger naar meer? Dat is mijn nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave