Sandra Bekkari - Over Eten #63

Sandra Bekkari - Over Eten #63

Wat kan ik nog schrijven dat nog niet neergepend werd over mijn gaste van vandaag? Vlaanderens bekendste voedingscoach Sandra Bekkari is gekend omwille van haar SANA methode, die ze in -ondertussen- 11 boeken met tal van recepten uit de doeken deed, waaronder de superpopulaire reeksen nooit meer dieten en fast food. Ze is een graag geziene gast in geschreven pers zoals Libelle Lekker, op de radio en had ook twee jaar lang haar dagelijkse kookprogramma "Open Keuken" op VTM. 

Naast dit alles heeft ze nog haar SANA netwerk van coaches, geeft ze nog steeds heel veel lezingen over de SANA methode en werkt ze aan haar levensdoel: zoveel mogelijk mensen gezond doen leven. Naast deze drukke agenda geniet ze met volle teugen van het leven, ook daarover vertelt ze in deze podcast. Haar nieuwste boek Framily Food is net uit en ook dat onderwerp gaan we niet uit de weg. De sluier wordt ook nog even opgelicht over nieuwe projecten, dus zeker de moeite waard om te luisteren! Een straffe madam, vol levensvreugde en met veel zin in een vlotte babbel! 

Framily Food is overal te verkrijgen, uitgegeven via Borgerhoff & Lamberigts.

Meer info over Sandra Bekkari vind je hier:

▸ https://www.nooitmeerdieten.be

▸ https://www.instagram.com/sandrabekkari/

▸ https://www.facebook.com/profile.php?id=100044317125152

▸ https://www.borgerhoff-lamberigts.be/shop/boeken/framily-food

Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave