Sarah "Biggie" Lemke, De Superette - Over Eten #56

Sarah "Biggie" Lemke, De Superette - Over Eten #56

Meer nog dan het gezicht van De Superette, de bakkerij van Kobe Desramault in Gent, is Sarah Lemke het kloppende hart. Zij houdt het vuur aan in de oven, kneedt, bakt, verkoopt, managet de boel en ze zorgt er elke dag opnieuw voor dat er heerlijk vers zuurdesembrood wordt gemaakt. 

Recent kondigde ze aan dat De Superette binnenkort de deuren sluit; weer een hoofdstuk die afgesloten wordt. Tijd om even met Sarah zelf terug te kijken op dit hoofdstuk en misschien al even uitvissen wat haar achteraf te wachten staat. Een leuk gesprek over zuurdesem, met uitdagingen omgaan en lekker brood.

Meer info over Sarah Lemke en De Superette vind je hier:

▸ http://www.de-superette.be/

▸ https://www.facebook.com/desuperettegent/

https://www.instagram.com/de.superette/

Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave