Sarah Puozzo - Over Eten #76

Sarah Puozzo - Over Eten #76
Apple Podcasts podcast player badge
Spotify podcast player badge
Google Podcasts podcast player badge

Als Belgisch-Italiaanse ligt de Italiaanse keuken nauw aan het hart van Sarah Puozzo. Opgegroeid met handen in de gnocchi en een nonna die thuis pasta maakte voor de familie, is het niet helemaal verwonderlijk dat ze een oprechte love voor alles food heeft ontwikkeld. Tel daarbij nog een talent om te schrijven, een onuitputtelijke nieuwsgierigheid en heel veel goesting; dan komt de optelsom uit bij waar ze nu staat. Journalist, ambassadrice, master of pasta, pasta-trainer in haar eigen pasta academy, tv persoonlijkheid... De lijst is zeker niet klaar hiermee.

We hadden het over haar roots, haar liefde voor de italiaanse keuken, haar passie voor koken op open vuur en vooral hoe ze door haar werk de Italiaanse keuken eer wil aandoen door die zo goed mogelijk te delen met de wereld. De afleveringen van Open Vuur op njam! kunnen nog steeds bekeken worden via de website van njam! en binnenkort komt een nieuw boek van haar hand uit, samen met een aantal reisverslagen van haar studiereizen doorheen Italie.

Meer info over Sarah Puozzo vind je hier:

▸ https://southandpepper.com/

▸ https://www.facebook.com/southandpepper/

▸ https://www.instagram.com/sarahpuozzo

▸ https://www.youtube.com/channel/UCPPKvSEdPrLxAlmOi3Jmc0Q

Honger naar meer? Dat is mijn nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://overeten.substack.com

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave