Saskia Neirinckx, The Wicked - Over Eten #37

Saskia Neirinckx, The Wicked - Over Eten #37

De Vlaamse horeca en gastronomie komen langzaamaan weer op kruissnelheid en ook tal van evenementen worden weer opgepikt. Zo wordt volgende week op 5 oktober in Antwerpen The World's 50 Best Restaurant awards uitgereikt. Het leek me dan ook hoog tijd om na anderhalf jaar corona met twee verplichte horecasluitingen, de laatste enorm lang, even een stand van zaken op te maken.

Saskia werkt als PR consultant voor tal van food en horeca concepten over het ganse land, kent bijna iedereen in the business en is dus de geknipte persoon om mee te praten. We hebben het over de staat van de horeca in 2021, trendwatchen in London en uiteraard ook over Flanders Food Festival, die rond de uitreiking van The World's 50 Best Restaurant awards georganiseerd wordt om de horeca in Vlaanderen (inter)nationaal opnieuw een duw te geven en ons land van lekker eten nog maar eens op de kaart te zetten. 

Meer info over Saskia vind je hier: 

▸ https://thewicked.be/ 

▸ https://www.facebook.com/THEWICKEDPR/ 

▸ https://www.instagram.com/thewickedpr

▸ https://www.instagram.com/saskiathewicked 


Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken. 

Schrijf je hier gratis in! 

▸ https://bit.ly/37D2fTy 


Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook: 

▸ http://www.overetenpodcast.be 

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast 

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast 

▸ http://www.instagram.com/heartofagave