Swet, Brusselse Hot Sauce- Over Eten #79

Swet, Brusselse Hot Sauce- Over Eten #79
Apple Podcasts podcast player badge
Spotify podcast player badge
Google Podcasts podcast player badge

I just want to make you swet. Swet begint graag de conversatie met "zin in een torture test?" om dan de consument te laten onderduiken in een wereld van smaken. Want heel vroeg in deze aflevering, daar vegen we al een eerste mythe rond hot sauce van tafel: pikant eten wil niet zeggen dat je andere dingen niet meer proeft. Matthieu Van Den Briel is co-founder van dit Brusselse, ietwat eigenzinnige merk en hij legt van a tot z uit hoe Swet gemaakt wordt en waar de chili pepers vandaan komen, maar je hoort tussen de lijnen door ook hoe onconventioneel Swet eigenlijk wel is: een waar hot sauce lab als speeltuin voor nieuwe smaken, collabs om tot nieuwe inzichten te komen en leuke dingen te doen, al dan niet met typische ingredienten en een productlijn met vaste waarden.

Het zou makkelijk zijn om het anders te doen, maar gelukkig kiest Swet vooral voor zichzelf. Neem je pakje tortilla chips, doe er wat hot sauce over en geniet ervan tijdens het luisteren van deze aflevering!

Meer info over Swet vind je hier:

▸ https://www.swet.be

▸ https://www.instagram.com/swetbxl

▸ https://www.facebook.com/swetbxl

Honger naar meer? Dat is mijn nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://overeten.substack.com

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave