Wijndomein Entre Deux Monts - Over eten #25 (English spoken)

Wijndomein Entre Deux Monts - Over eten #25 (English spoken)

Als het op Belgische drank aankomt, dan is bier top of mind bij iedereen over de ganse wereld. Wat bijna niemand weet is dat er ook wijn gemaakt wordt in Belgie, meer en meer!

In deze aflevering zit ik samen met Andrea Carozzo, marketing manager van wijndomein Entre Deux Monts. Het werd een boeiend gesprek over terroir, druiven, wijnmaken, de greatest infinity bottle op aarde en heel veel meer. Deze podcast is in het Engels en bevat een aantal technische termen die in het Nederlands of het Frans gerust een andere naam kunnen hebben, zoals Lees. Niet alles duidelijk? Laat het gerust weten via facebook of instagram, ik help je verder!
▸ Lees: droesem; het bezinksel van dode gist die achterblijft als de gist zijn werk gedaan heeft.

Entre Deux Monts is een wijndomein in Westouter, Belgie.
Meer informatie vind je op:
▸ https://www.entre-deux-monts.be/
▸ http://www.facebook.com/entredeuxmonts
▸ https://www.instagram.com/entredeuxmonts/

Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken. Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave

Podcasts zijn gratis te beluisteren en dat wil ik graag zo houden! Wil je me hierbij helpen, dan kun je Over eten steunen via tipeee:

▸ https://en.tipeee.com/overetenpodcast