Wim Ballieu, Balls & Glory - Over Eten #42

Wim Ballieu, Balls & Glory - Over Eten #42

Wim Ballieu is vooral gekend van zijn restaurantketen Balls & Glory. Maar voor hij met zijn ballen heel Belgie veroverde, had hij al een behoorlijk traject achter de rug. In deze podcast kijken we terug op Wims culinaire fundament; de boerderij van zn grootouders, de slagerij van zn ouders en het restaurant van zijn tante in De Panne. Hij volgde les tot slager in Ter Groene Poorte en hij leerde van elke vakantiejob die hij deed. Culture Club in Gent was de vonk die zijn liefde voor horeca en hospitality echt deed ontvlammen en toen. Pech. Maar gezien de leuze van Wim "Nie Goan Bestoa Ni" is, zet hij door en zo raakte Wim waar hij nu staat. Een culinair avontuur als geen ander met tal van toffe projecten en leuke inzichten in de hersenkronkels van Wim. 

Meer info over Wim Ballieu vind je hier:

▸ https://www.ballsnglory.be

▸ https://www.wimsdeli.be

▸ https://www.facebook.com/wim.ballieu

▸ https://www.instagram.com/wimballieu

Wim's nieuwste boek vind je hier terug:

Ovenschotels, via uitgeverij Pelckmans

De Playlists op spotify; die vind je hier terug:

Balls & Glory

Bal National

Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.

Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave