Yvo Kouwenhoven, Tuinderij Bietenrood - Over eten #27

Yvo Kouwenhoven, Tuinderij Bietenrood - Over eten #27
Apple Podcasts podcast player badge
Spotify podcast player badge
Google Podcasts podcast player badge

Yvo Kouwenhoven leerde ik kennen toen ik aan het begin van mijn carriere als geluidstechnicus zoveel mogelijk wilde touren. Ik ken hem als een super sympathieke, geengageerde, ambitieuze en all-round fantastisch persoon. Hij speelde toen als bassist in een Nederlandse punkband waarmee ik op tour mocht. Na vele tournees en duizenden kilometers achter de kiezen verliet hij Antillectual om zich te concentreren op familie en andere ambities. De wereld waarin je wil leven moet je zelf maken en daarom ging Yvo aan de slag in een bio winkel. Daar kwam hij in contact met bio landbouw en besloot hij nogmaals van baanvak te veranderen: Yvo werd boer. Met succes, want in 2017 begon Yvo zijn eigen tuinbouwbedrijf; tot in 2018 het noodlot toesloeg: Yvo kreeg voor de tweede keer in zijn leven een hersenvliesontsteking. Hij zweefde tussen leven en dood en moest lang revalideren. Een gesprek over idealen, de biologische landbouw en je leven aanpassen na brute pech. 

Meer info over Yvo Kouwenhoven vind je hier:

▸ http://www.bietenrood.nl

▸ https://www.instagram.com/yvo_kouwenhoven/

▸ https://www.antillectual.com

Honger naar meer?
Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken. Schrijf je hier gratis in!

▸ https://bit.ly/37D2fTy

Meer weten over eten? Volg me op instagram en/of facebook:

▸ http://www.overetenpodcast.be

▸ http://www.facebook.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/overetenpodcast

▸ http://www.instagram.com/heartofagave

Podcasts zijn gratis te beluisteren en dat wil ik graag zo houden! Wil je me hierbij helpen, dan kun je Over eten steunen via tipeee:

▸ https://en.tipeee.com/overetenpodcast